facebook

П’яний екіпаж “швидкої” приїхав на виклик: алкоголь знайшли навіть у водія

В Івано-Франківську на виклик про допомогу приїхав п’яний екіпаж «швидкої». Інцидент стався вдень у неділю, 21 квітня. До п’яних медиків викликали поліцію, повідомив Назар Фріговіч в Facebook.

 

“Медики, які приїхали на виклик, були п’яні, не змогли надати першу медичну допомогу. Викликав поліцію. І намагався затримати машину швидкої допомоги, незважаючи на спроби водія тиснути на газ. Поліція затримала всіх п’яних медиків, включаючи водія “, – написав чоловік.

Після затримання поліцією водій і медики відмовилися від тесту на” Драгер “, але пройшли його в обласному наркодиспансері.

Результат: у водія – 1,12 проміле алкоголю (при 0,2 допустимих). У лікаря і фельдшера – 0,87 і 0,86 відповідно. При цьому медики запевняли, що вони вживали алкоголь ще напередодні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На водія склали адмінматеріал за п’яне водіння і їзду по тротуару, а на медиків – за фактом перебування в алкогольному сп’янінні на роботі.

Відмітимо, що в Івано-Франківську це не перший випадок. Раніше на виклик до хворої дитини приїхали медики, які були, судячи з усього, в стані алкогольного сп’яніння.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...