facebook

Атракціон на пасхальному святі в одеському парку ледь не вбив молоду маму з дитиною

Одеситка з маленькою дочкою ледь не задихнулася на атракціоні в парку Перемоги. Нестямні крики і плач дитини не послужили причиною для закриття атракціону. Чиновники, які обіцяли розібратися, нічого не зробили.

 

 

Про це потерпіла Тетяна Чумаченко розповіла в групі в фейсбуці “Моя Одеса”.

У парк Перемоги на свято, приурочене до Великодня, жінка прийшла з дворічною донькою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Відразу обмовлюся, що свято було чудовим, і старшій доньці дуже сподобалося, але я вже не відчувала ніякої радості і задоволення. Там були встановлені два батута, один для старшого віку, з височенною горою, інший для молодшого віку, з двох частин, з гіркою приблизно 2,5 метра. Нещастя сталося на другій, куди мене разом з молодшою ​​донькою впустив доглядач. у якийсь момент, коли ми були в верху сходів, батут почав стрімко здуватися. І найвища точка на ньому, а саме кут, де закінчується підйом на драбинці і за поворотом вже гірка, почав під вагою всіх цих батутними бортів опускатися вниз. Нас з Настею затиснуло з усіх боків буквально за пів хвилини, вибратися було неможливо”, – розповідає татьяна Чумаченко.

“З кожною хвилиною нас здавлювало все більше, я кричала:”Допоможіть хоч хто-небудь!”, Намагалася дертися з малою вгору, так як ми опинилися з найвищої точки в найнижчій. Моя дитина несамовито плакала, єдине, що я могла, стати містком над ним, щоб він міг дихати, і продовжувати кликати людей”, – пише жінка.

Цей кошмар тривав близько 5 хвилин. Жінці вони здалися вічністю. Коли вже жінка думала, що вона разом з донькою задихнеться і помре, з’явилися “наглядач” атракціону. Він запитав, чому жінка не вибирається і не йде. Але мама з дитиною вибратися просто не могли.

“Так-сяк, поки він тримав борти, ми вибралися з цієї пастки. Ноги тряслися, аж голова йшла обертом, по тілу йшов противний холодок. Через час, після виступу Марата Королева, я підійшла до нього і описала ситуацію. У мене взяли номер телефону і ПІБ, не зовсім зрозуміла для чого (мені не передзвонили), пообіцявши, що все проконтролюють. на жаль, підійшовши через пів години до даного батуту, я побачила, що контролер взагалі вже там відсутній, і діти заходять на нього. перед цим я знайшла контролера, і він сказав, що причиною здуву гірки було переповнення  дітьми”, – розповіла потерпіла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...