facebook

Пасажира вразила знахідка в потязі Укрзалізниці: “Думав що, бачив вже все”

Державний залізничний перевізник «Укрзалізниця» вляпався в черговий гучний скандал через несанкціоноване перевезення дивного вантажу

 

 

Історію зі знімками з потягу опублікував в Facebook користувач Андрій Шаповал.

За словами чоловіка, він скористався послугами Укрзалізниці та купив квиток на поїзд №070Д «Маріуполь-Львів», проте вже в вагоні його чекав неприємний сюрприз. Зокрема, пасажир виявив в багажному відсіку під сидінням в своєму купе вугілля.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незадоволений пасажир Укрзалізниці детально описав ситуацію:

«Цей потяг мене дивував, дратував і смішив одночасно вже неодноразово … Маріупольські потяги кожен раз дивують чимось новим і креативним: розбитими вікнами з 10-сантиметровим шаром інею в тамбурі, який не розморожували ніколи, запахом” туалету “в будь-якій точці вагона, обірваними дверима, “кватирками”, які не зачиняються в -15 за бортом і ніколи не відкриваються, коли за бортом +40, постільною білизною стійкого сірого кольору і вологої на дотик, бидловато-скотинячого персоналу… Я думав що, бачив вже все… А ні».

Андрій Шаповал також зазначив, що провідник на прохання прибрати вугілля відреагував без ентузіазму, але все-таки очистив відсік під його сидінням.

«Ось коли по-справжньому радієш, що наші потяги їздять на вугіллі, а не на ядерному паливі», – резюмував пасажир, якому Укрзалізниця вирішила приготувати «сюрприз».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...