facebook

Таро-прогноз на червень допоможе уникнути неприємностей і вибрати вірний шлях, що веде до процвітання

Старші Аркани Таро Наслідків використовують для найбільш точних прогнозів. Вони допомагають не помилитися з вибором напрямку і підготуватися до можливих перешкод. Експерти пропонують ознайомитися з розкладами, які допоможуть визначитись зі стратегією, запланувати необхідні справи на перший місяць літа і досягти успіхів у найближчому майбутньому.

 

 

Овен

На початку місяця Овнів чекають випробовування, які важливо пройти з честю. Судячи по карті «Іерофант», можливі інтриги з боку колективу, які будуть компрометувати Овнів, а значить, представникам цього Знаку буде потрібна витримка і контроль над емоціями. Завдяки медитативним практикам буде простіше протистояти оточенню і підтримувати внутрішню гармонію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аркан «Повiшeний» вказує на припинення справ у середині червня. По цій карті Овнам доведеться повернутися до нерозв’язаних питань або справ минулого, рішення яких дозволить йти до поставленої мети без заминок.

Кінець місяця, судячи по карті «Колісниця», буде активним. Аркан вказує на необхідність приймати рішення негайно, не відкладати справи на безвік і стрімко просуватися до мети, попри невеликі труднощі.

Телець

На початку червня Тельці зіткнуться з труднощами. По карті «Повiшений» проблеми найчастіше виникають через неуважність, породжує помилки, які важливо виправити. Тельці зможуть на час віддалитися від справ, визначитись з цілями, щоб в майбутньому не витрачати час і сили даремно.

«Верховна жриця» — карта мудрості та витримки. Вона символізує успіх у віддаленому майбутньому, проте для того, щоб досягти успіху, Тельцям доведеться приймати самостійні рішення. Згідно з цим Арканом, інтуїція допоможе уникнути помилок і невірних рішень, а значить, важливо навчитися довіряти внутрішньому голосу.

Карта «Луна» говорить про внутрішні страхи, які не дозволяють рухатися вперед. Настала пора позбутися від усього, що перешкоджає щасливому життю. Сумніви та невпевненість у собі буде зайвим вантажем, який важливо залишити позаду.

Близнюки

Судячи по карті «Зірка», Близнюки на початку місяця можуть бути впевнені в тому, що рухаються в правильному напрямку. Труднощі на шляху будуть вирішуватися швидко, і для того, щоб досягти мети, Близнюкам варто лише повірити в себе і не зупинятися на досягнутому.

Аркан «Луна» вказує на проблеми, пов’язані з недоброзичливцями. Близнюкам в середині місяця не варто пoсвячувати сторонніх людей у свої плани, щоб уникнути неприємностей. По цій карті Близнюкам важливо зрозуміти, що більшість стpахів необґрунтовано, і їх важливо перемогти, щоб досягти довгоочікуваного результату.

Аркан «Сила» вказує на завершення труднощів і позбавлення від проблем. По цій карті Близнюки зможуть зайняти лідерські позиції, відстояти свою думку і звільнитися від впливу маніпуляторів.

Рак

По Аркану «Відлюдник» Ракам належить пошук духовних цінностей, а також самоаналіз, який допоможе знайти відповіді на нагальні питання. На початку місяця Ракам варто деякий час побути на самоті, щоб привести думки в порядок, залишити в минулому все, що заважає розвитку, і почати шлях до поставленої мети.

«Колесо Фортуни» говорить про вдалу випадковість, яка може стати квитком в щасливе життя. В середині місяця Ракам важливо помічати події, які на перший погляд здаються випадковими. Завдяки уважності Раки не упустять шансу знайти спокій і знайти вірний шлях до щастя.

По Аркану «Зірка» шлях, обраний Раками, обов’язково призведе до бажаної мети, проте для її досягнення важливо не звертати з дороги та не квапити події. Карта «Зірка» говорить про те, що Раки знаходяться під вищим захистом, який вбереже від підступів недоброзичливців.

Лев

Аркан «Маг» вказує Левам на прекрасну можливість стати лідерами в обраній сфері, повести за собою людей і завоювати перемогу спільними зусиллями. Левам доведеться приймати відповідальні рішення, засновані на доводах розуму, а не на емоціях. Така стратегія дозволить уникнути неприємностей, пов’язаних з розбіжностями в колективі.

По Аркану «Правосуддя» у Левів будуть відбуватися як позитивні зміни, так і неприємності. Карта вказує на те, що Леви у середині місяця будуть відповідати за вчинки минулого, і тим, хто поступав по совісті, боятися нічого. Львів, які намагалися обманом здобути собі добробут, чекають випробовування і розплата за власну недалекоглядність.

По карті «Відлюдник» Левам треба поринути у внутрішній світ, відповісти на питання, які не дають спокою і заважають подальшому розвитку. Тимчасова пауза допоможе попрощатися з цілями, які ведуть в нікуди, і вибрати той напрям, який призведе до успіхів.

Діва

Судячи по карті «Смepть», Дівам на початку червня належить перейти на новий життєвий етап, залишивши минуле позаду. Карта віщує зміни в житті, які увірвуться стрімко, і чинити опір змінам не вийде. Старе відходить, залишаючи місце для чогось нового, що призведе Дів до чергових успіхів, якщо вони перестануть чинити опір і чіплятися за минуле.

По Аркану «Повiшений» Дівам доведеться розібратися з нагальними питаннями, визначитись з подальшими справами і, можливо, провести роботу над помилками. Завдяки таким діям Діви зможуть позбутися всього, що гальмує їх на шляху до кращого життя.

Аркан «Помірність» вказує на обережність, яка стане в нагоді Дівам при вирішенні складних питань. По цій карті поспіх може завести в глухий кут, а значить, потрібно підкорити емоції, щоб вони не заважали копіткої роботи.

Терези

По карті «Сонце» на початку місяця Терези зможуть втілити в життя сміливі ідеї та досягти успіхів. Карта вказує на можливість досягти перемир’я або знайти компроміс з близькими людьми, розібратися з невеликими неприємностями та залишити позаду тривоги, які заважають приймати правильні рішення.

«Пустельник» попереджає Терезів про те, що поспішні рішення віддалять їх від мети, а значить, в середині місяця будь-яке рішення потрібно ретельно обдумувати. Пауза у справах не повинна бентежити, адже завдяки такому уповільненню Терези зможуть уникнути помилок.

По карті «Повiшений» Терезам доведеться знайти недоліки, які уповільнюють шлях до щастя. Аркан вказує на те, що раніше Терези допустили промахи, які важливо усунути тут і зараз, щоб у майбутньому не втрачати дорогоцінного часу.

Скорпіон

«Сонце» вказує Скорпіонам на перемогу у задуманій справі, а отже, на початку місяця варто гарненько потрудитися, не відволікаючись на другорядні справи. Активність і впевненість у перемозі обов’язково приведуть до успіху, і Скорпіони отримають заслужену нагороду.

По карті «Помірність» Скорпіонам не варто форсувати події. Поспіх призведе до несподіваних результатів, які можуть не сподобатися Скорпіонам. Увага до деталей і копітка робота стануть запорукою успіху.

По карті «Повiшений» Скорпіонам доведеться розібратися з питаннями або справами минулого. Вони заважають подальшому розвитку, а значить, настала пора поставити на них крапку, щоб втілити в життя нові ідеї та досягти успіхів.

Стрілець

Згідно з картою «Мир», Стрільців на початку місяця чекає заслужена нагорода. Аркан вказує на сприятливий час, коли можна не сумніватися у своїх силах і впевнено рухатися до поставленої мети.

Порада карти «Маг» — проявити наполегливість і силу волі, щоб не пасувати перед тимчасовими труднощами і як можна швидше прийти до бажаного результату. Уникнути пасток долі допоможе внутрішній голос, до якого Стрільцям варто прислухатися.

«Помірність» закликає Стрільців до порядку. По цій карті поспішні рішення або дії лише віддалять від мети, а значить, потрібно дотримуватися обережності та не піддаватися на провокації. Будь-які спірні питання потрібно вирішувати самостійно, щоб потім не звинувачувати оточення у своїх промахах.

Козеріг

Карта «Дурень» говорить про те, що Козерогам доведеться відмовитися від консерватизму і знайти нові рішення, які допоможуть досягти бажаного результату. Застарілі методи можуть призвести до проблем у роботі та фінансах, а значить, Козерогам варто користуватися прогресивними методами, а не стратегією позаминулого століття.

По карті «Дuявол» Козерогам належить внутрішня боротьба з власними слабкостями, які можуть стати причиною припинення справ і навіть неприємностей надалі. Бажання почекати з вирішенням важливих питань у догоду розваг заведе в глухий кут, а значить, настала пора тренувати силу волі.

«Правосуддя» закликає Козерогів до відповідальності й щирості. Чесність і неупереджені думки допоможуть досягнути мети і в майбутньому не відчувати труднощів, виправляючи помилки.

Водолій

Аркан «Дурень» вказує Водоліям на те, що на початку місяця необдумані дії можуть завести в глухий кут. По цій карті емоції стануть головною перешкодою на шляху до щастя, а значить, їх важливо тримати під контролем і керуватися голосом розуму.

«Вежа» говорить про те, що Водолії не зможуть перебувати у звичному для них положенні. Життя змінюється, забираючи з собою те, що застаріло і більше не грає важливої ролі. Після того, як мине шок, Водолії зрозуміють, що перед ними відкрилися нові перспективи, завдяки яким вони зможуть знайти шлях до успіху.

Аркан «Закохані» — карта відповідального вибору, який потрібно зробити негайно. Водоліям доведеться прийняти важливі рішення, які можуть стати причиною розбіжностей з оточенням, проте в майбутньому приведуть до нових досягнень.

Риби

По карті «Суд» Риб чекає позбавлення або порятунок, якщо вони зможуть проявити стриманість і діятимуть, покладаючись на внутрішній голос. Інтуїція допоможе уникнути неприємностей і скоротити шлях до мети.

По карті «Закохані» в середині місяця Рибам потрібно прийняти важливе рішення, яке допоможе змінити життя в кращу сторону. Не виключено, що заради цього Рибам доведеться чимось пожертвувати.

«Дурень» вказує Рибам на те, що необачні вчинки не приведуть до успіху, а значить, їм важливо обдумувати кожен крок. Така тактика допоможе уникнути неприємних помилок, які віддалять від довгоочікуваного результату.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...