facebook

Зеленський показав Порошенко і Гройсману їх місце: “Всі ці тва**ки будуть сидіти”.

Напередодні суд зобов’язав ГБР порушити кримінальну справу проти Петра Порошенка,Володимира Гройсмана та Віктора Шокіна.

Фігурантів справи підозрюють у зловживанні владою або службовим становищем відносно нардепа Ігоря Мосійчука.

“Не забувайте і про головне мародера Києва – Віталія Кличка, який є головою партії УДАР. Цей злодій ще хоче топати в Раду і” представляти народ України “,” Поставте Саакашвілі генеральним прокурором, і всі ці тварюки будуть сидіти “,” Цікаво, а до Кличка приїдуть? Або вже він не є фігурантом справи про вкрадені мільярдів гривень з наших бюджетів? “, – підкреслили українці.

“Цих аферистів і наперсточників давно пора закрито і тоді все заспокояться! Безкарно зло росте! Грабувати державу і ще під час війни і при цьому представляти що ми йдемо в Європу!”, “Цих рігошоколадніх мафіозі, роками грабують Україну, давно треба було б ізолювати без суду і слідства. Це – нелюди, злодії, брехуни і аферисти “, – додали люди.

“На цих виродків можуть подіяти лише радикальні заходи такі як робить Лукашенко і Кін Чин Ин. Ось пару показових дій і все … і повірте більше ніхто і не подумає зробити зайвий крок в сторону корупції”, – запропонував один з користувачів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...