facebook

Путіна викинуть з Кремля, “вже почалося”: озвучена фатальна дата

Ескалація протестних настроїв у Російській Федерації вже почалася, тому скоро режим Володимира Путіна впаде

Про це в інтерв’ю журналістам розповів російський політолог і історик Валерій Соловей, передає Апостроф.

За його словами, падіння режиму Володимира Путіна в Російській Федерації може відбутися вже в 2020 році

Це пов’язано з тим, що в наступному році локальних акцій протесту в самій Російській Федерації стане набагато більше, адже ескалація протестних настроїв зафіксована вже сьогодні.

“І тоді в Москві і Петербурзі теж почнуться протести, але вони будуть носити політичний характер. А те, що ми називаємо кризою еліт, або, як ви висловилися “гризнею веж” розпочнеться дуже інтенсивно не раніше ніж через рік – у другій половині 2020-го року. У такій країні, як Росія, політичні процеси не відбуваються дуже швидко”, – пояснив свою точку зору Соловей.

Політолог також підкреслив, що сьогодні росіяни залякані, тому їм важко відкрито заявити про свої права. І хоча путінська система адміністративно-поліцейського придушення працює все гірше, але вона поки що існує.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Влада створює ілюзію того, що вона потужна і грізна. А люди вірять ілюзіям. І для того, щоб вони перестали в ці ілюзії вірити, їм треба пройти через деякі етапи політичного і навіть швидше громадянського виховання. В Україні формувалося громадянське суспільство, були можливі найрізноманітніші типи протестів. В Росії протести загнані фактично під асфальт”, – резюмував Соловей

Також раніше повідомлялося, що президент країни-агресора Володимир Путін розгнівав мережу, заявивши про братні стосунки з українцями. Напередодні лідер Росії заявив, що вірить у неминуче відновлення відносин з Україною, де до влади прийшов Володимир Зеленський. В інтерв’ю російським ЗМІ він лицемірно пояснив, що війна між двома братніми народами не може йти вічно.

«Неминуче, що ми відновимо наші відносини. Не може так бути між частинами одного й того ж народу, або, по-іншому, між двома братніми народами», — підкреслив Володимир Путін.

Слова російського президента розлютили користувачів соціальної мережі. Багато хто погодився, що дружні відносини між Росією і Україною ще можна відновити. Ось тільки для цього сам Володимир Путін повинен відмовитися від своїх завоювань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...