facebook

На чоловіка накинулись посеред вулиці в Дніпрі, били ногами по голові: три дні рятували

У Дніпрі напали на чоловіка та били по голові так, що довелося госпіталізувати в реанімацію

Поліцейські Кам’янського затримали зловмисника, який жорстоко побив чоловіка. Майже три доби медики намагалися врятувати потерпілого, однак від отриманих трав він помер, не приходячи у свідомість. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Подія трапилась 13 червня, близько 23:00, 44-річний чоловік повертався додому та в районі залізничного вокзалу його наздогнала компанія чоловіків, з одним із них у потерпілого виник словесний конфлікт. Коли словесні аргументи закінчились, підозрюваний ногами сильно побив чоловіка по голові та зник з місця події. Перехожі викликали поліцію, а правоохоронці негайно швидку допомогу. Чоловіка було госпіталізовано до реанімаційного відділення.

Проведеними слідчо — оперативними заходами оперативники Південного відділення поліції встановили особу та місце перебування зловмисника. Ним виявився 37-річний місцевий житель.

За погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...