facebook

У Запоріжжі педофіл зняв на відео, як ґвалтував 12-річну дівчинку

Цей неадекват зняв зґвалтування дівчинки на телефон

Мерзенні подробиці зі збоченцем позбавили Україну мови: знущання над дитиною знімав на телефон

У Запоріжжі поліцейські розкрили страшний злочин. Зловмисник, який у під’їзді будинку напав на малолітню дівчинку, до тогож зняв зґвалтування на телефон. Про це сказано у повідомленні відділу комунікації поліції Запорізької області.

“21 червня до Хортицького відділення поліції надійшла заява від чоловіка, який повідомив, що невідомий вступив у статеві відносини з його неповнолітньою донькою проти її згоди”, – зазначили в поліції.
Зазначається, що працівники поліції встановили, що близько 11:00 на 5-му поверсі у під’їзді будинку по вулиці Василя Сергієнка зловмисник зґвалтував дівчинку 2007 року народження та зняв це на відео.

Поліцейські встановили особу та розшукали зловмисника. Збоченцем виявився 52-річний мешканець Запоріжжя. Він раніше вже був судимий за вчинення аналогічного злочину. У підозрюваного вилучили телефон з відеозйомкою.

Вирішується питання щодо затримання зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...