facebook

Через Україну відносини Росії і США є найгіршими за останні десятиліття, – Табах.

Трамп дуже багато зробив того, що Росії ніяк не вигідно, і що дуже злить Путіна, але він нічого не може зробити з президентом США.

Про це повідомляє “Апостроф”.

“За все моє доросле життя я не пам’ятаю таких поганих відносин, як зараз у США з Росією. Відтоді як у США прийшла нова адміністрація, за останні два роки на Росію наклали дуже багато санкцій. Президент віддав своє право знімати санкції з Росії Конгресу, а це означає, що їх взагалі ніколи не знімуть, тому що в Конгресі завжди хтось буде проти. Трамп сильно натиснув на НАТО, щоб всі країни-члени вносили свою частку. Це істотно посилює Альянс, знову ж таки, завдяки Володимиру Володимировичу НАТО стає сильнішим”, – висловився американський офіцер Гаррі Табах.

Крім цього, за його словами, Трамп пішов на ще один важливий крок у питанні підтримки України, чим ще більше погіршив відносини з президентом Росії Володимиром Путіним.

“Трамп також натиснув на Саудівську Аравію, щоб ті збільшили видобуток нафти. Він дозволив у США видобувати нафту й експортувати її, а це значно опустило ціни. Така ситуація дуже напружує Росію – це сильні економічні удари. Трамп дуже багато зробив того, що Росії ніяк не вигідно, і що дуже злить Путіна, але він нічого не може зробити з Трампом”, – додав Табах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...