Categories: Цікаво

5 жіночих імен, власниці яких найкращі в ліжку

Навіть ті, хто скептично ставиться до езотерики і віддає перевагу більш раціональному і матеріальному погляду на речі, не можуть не погодитися: ім’я – це не порожній звук. Є люди, яким підходять певні імена, а є імена, які визначають характер. Жіночі імена часто надають найнесподіваніший вплив на своїх власниць. Ось 5 імен, внутрішня сила яких особливо виділяється серед інших. Передає Корупція.Спорт

1. Вікторія

Вона ж переможниця. В житті, в любові і в роботі. Незважаючи на те, що у неї є свої слабкості, Віка володіє колосальною силою і потенціалом. Вікторії нерідко змагаються з чоловіками і перемагають. Правда, прагнення завжди здобувати перемогу може зіграти в особистому житті злий жарт. Саме Вікторії рідше за інших знаходять чоловіків на все життя, оскільки лише сильний чоловік може ужитися з нею під одним дахом. Звичайно, в будь-якому правилі бувають виключення, але вони тільки підтверджують правило. Дуже цінним в Вікторії є інше: в складні моменти вони не тільки не залишать чоловіка, але і встануть з ним пліч-о-пліч, навіть якщо потрібно буде протистояти цілому світу.

2. Наталія

Енергія у Наталі стабільна. Вони незламні, тому зламати таких жінок дуже важко. Сильні і слабкі сторони імені Наталя настільки збалансовані на відміну від інших жіночих імен, що можна сказати, що ці жінки – сама гармонія. Результати, яких домагається жінка з ім’ям Наталя, нехай не з ряду геть що виходять, але стабільно гідні. Загадковість і особлива жіноча аура, які оточують це ім’я, притягують сильну стать як магніт. Може бути, саме цим можна пояснити таке захоплення іноземців дівчатами на ім’я Наталя? До того ж перекладається це ім’я як “рідна”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Олена

Олена перекладається як “ясна”, “світла”. Недарма в російських казках так багато Олен – Олена Прекрасна, Олена Премудра. Але ж була ще Олена Троянська, через яку вибухнула ціла війна. При величезній кількості достоїнств ці жінки мають всього лише один недолік – слабку уяву. В іншому ж Олени – відмінно ладнають з логікою і дуже швидко вбирають нові знання. З них виходять хороші, мудрі начальники. А які вони дружини і мами! Олени притягують до себе своїм сонячним характером чоловіків, друзів. Кохання Олени, як правило, довге і щасливе.

4. Тетяна

Таня – це прекрасна жінка, життєва стихія якої – будинок і сім’я. Навколо неї витає особлива енергія затишку, тепла і доброти, яка так подобається знаходяться в її суспільстві людям. Тому будинок Тетян часто повний гостей, та й в особистому житті все зазвичай ладиться. Саме ім’я означає “упорядниця”. Діти у них, як правило, оточені здоровою материнською турботою і теплом, тому вони ростуть добрими і щасливими. Іноді з нею може бути нудно, але цей маленький недолік просто меркне на тлі переваг.

5. Ірина

Зараз не так часто зустрінеш юних дівчаток і дівчат з ім’ям Ірина, хоча на заході Радянського Союзу воно користувалося величезною популярністю. Його носії мають неймовірно сильну енергію. Життя Ірин наповнено по вінця цікавими людьми і подіями. Вони благополучні, щасливі і дуже красиві, причому не тільки зовні, але і внутрішньо. Завдяки поєднанню “розум + привабливість”, вони стають справжніми акулами бізнесу і з завидною легкістю ведуть справи. Для чоловіків – це гідні суперниці, але в той же час дуже привабливі жінки.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

8 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

8 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

11 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

12 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

14 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

16 години ago