facebook

З’явилися перші фото з весільної церемонії Регіни Тодоренко у Італії

Весілля Регіни Тодоренко в Італії: як виглядали молодята і чим пригощали гостей

Одна з найбільш обговорюваних пар продовжує святкувати весілля в Сорренто, пише “Лайм”.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко та її чоловік Влад Топалов продовжують святкувати весілля в Сорренто (Італії). Свої відносини пара офіційно оформила ще в жовтні минулого року, а зараз вирішила відсвяткувати цю подію в колі друзів.

Святкувати весілля подружжя має намір три дні. У ніч на 4 липня в Instagram вже з’явилися перші фото подружжя у весільному вбранні, а також меню святкового столу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На святкування весілля молодята запросили родичів, друзів і колег. Перший день гості та винуватці торжества провели за великим столом на узбережжі. Головна частина свята, судячи з усього, відбулася 3 липня – Регіна і Влад показалися у весільному вбранні.

Для важливої події ведуча обрала білу сукню з прозорим шлейфом і глибоким дeкольте. Волосся Тодоренко зібрала в акуратний хвіст. Свій образ наречена доповнила довгими сережками. В свою чергу, Влад Топалов показався у білому піджаку та чорних брюках. Образ нареченого доповнили метелик та чорні туфлі.

Серед гостей найбільш обговорюваної таблоїдами пари була і українська телеведуча Леся Нікітюк. Вона і засвітила у соцмережі меню, яке приготували для своїх гостей молодята. У ньому можна розглянути страви італійської кухні на кшталт вителло тоннато, моцарелли “капрезе” з помідорами, грецького салату, морепродуктів на грилі, равіолі з рікоттою та інших.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...