facebook

”Машка, ти що?”: Донька Олени Кравець вразила кардинальною зміною імеджу

16-річна дочка актриси студії “Квартал 95” Олени Кравець Маша полонила шанувальників свіжою світлиною у своєму Instagram. Як виявилося, дівчинка вирішила проявити свій бунтарський норов і трохи поекспериментувати з волоссям.

Так, Маша зважилася на кардинальну зміну іміджу і зробила коротку стижику-каре. Крім того, донька Кравець пофарбувала волосся в яскравий фіолетовий колір, який їй дуже личить. Знімком підліток поділилася в сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Не дивлячись на доволі дрослі зміни, дівчина залишилася такою ж милою і юною, однак, не всі шанувальники оцінили ці зміни.

“Ти що? Потрібно таких більше”, “Красуня”, “Мальвіна”, “Машка, ти що?”, “Незрівнянна” – пишуть шанувальники в коментарях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не так давно юна красуня потішила українців сонячним фото, де позує в сукні. Маша зазначила, що це перший кадр у такому вбранні.

Нагадаємо, її мама, актриса студії “Квартал 95” Олена Кравець прокоментувала чутки про свою майбутню політичну кар’єру. За словами артистки, вона не збирається змінюють сферу діяльності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...