Жінка народила за трансформаторною будкою і пішла.

На даний момент життю дитини нічого не загрожує, а породілля знаходиться в лікарні. У неї втрата крові.

Рано вранці 16 липня у Києві у дворі житлового будинку за адресою вулиця Славгородська, 3/5 виявили новонароджену дитину. Немовля лежало на землі за трансформаторною будкою. Плач малюка почули місцеві жителі. Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 05:40. Про це повідомляє “Інформатор”. За словами патрульних, жінка, яка живе на першому поверсі будинку, почула дитячий плач. Коли вона пішла на звук, то виявила немовля. Воно лежало на землі за трансформаторною будкою. Саме вона і викликала медиків.

Лікарі в екстреному порядку доставили малюка в пологовий будинок, який знаходиться за адресою Харківське шосе, 121. Правоохоронці почали розбиратися і з’ясували, що приблизно в цей же час з сусіднього двору будинку госпіталізували жінку. Її також доставили до пологового будинку, так як у неї була серйозна кровотеча і ознаки недавніх пологів.

Під час діалогу вона заперечувала, що була вагітна, і народила дитину. На даний момент життю дитини нічого не загрожує, а породілля знаходиться в лікарні. У неї втрата крові.

При цьому постраждала розповіла, де проживає, туди й вирушив екіпаж поліцейських. За вказаною адресою проживає сім’я жінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вони розповіли поліцейським, що жінка справді була вагітна. Рано вранці вона сказала, що погано себе почуває і вийде подихати свіжим повітрям. Що відбувалося після того, як жінка вийшла на вулицю і з якої причини вона залишила малюка на землі – будуть з’ясовувати правоохоронці. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група.

Оля

Recent Posts

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

1 годину ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

3 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

3 години ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

6 години ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

6 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

8 години ago