facebook

З’явилися подробиці страшної трагедії на Донбасі (фото)

У день парламентських виборів 21 липня на Донбасі разом із загиблими воїнами ЗСУ Семеном Румігіним і Микитою Скітченком поранили також їхніх побратимів Дениса і Ростислава, які так і не змогли отямитися після жахливої трагедії.

Подробицями того дня поділився в Facebook головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. І. Мечникова, куди надійшли бійці, Сергій Риженко.

“Стікаючи кров’ю, хапаються за життя зубами. Населений пункт Щастя, 8:30 ранку, група бійців по відомій дорозі поверталася зі служби”, – почав він розповідь.

За словами Риженка, першим йшов Микита, родом він із Луганщини, і тут раптово пролунав вибух, йому відірвало ногу. Зубами дістав джгут, накладаючи його на ногу. Дениса і Ростислава відкинуло вибуховою хвилею, зірвало каски. Вони родом із Дніпропетровської області (з Павлограда і Марганця). Денис взяв у Ростислава шприц-тюбик із знеболюючим препаратом, підповз до Микити, зробив ін’єкцію. Семен постарався евакуювати пораненого.

Далі трапився ще один вибух, у результаті якого Семен і Микита загинули, а Денис і Ростислав отримали контузію і акубаротравму. Вони були доставлені в лікарню ім. Мечникова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Риженко також додав, що зараз з бійцями працюють найкращі лікарі. Відновлюють слух, наслідки контузії та душевну рівновагу. Вони згадують щохвилини страшну картину того дня.

Щоб вони змогли жити далі, їм необхідна постійна допомога досвідчених лікарів – лікуючих не тільки контузії, а й травми душі. Фізичні поранення заживають. Вони чекають на дружин і дітей у своїх палатах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...