facebook

КЛИЧКО ОТРИМАВ ВІД Ф’ЮРІ ПРИНИЗЛИВУ ПРОПОЗИЦІЮ

Терміни проведення поєдинку-реваншу між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф’юрі постійно змінювалися, також затягувався процес переговорів між представниками двох боксерів, проте стала відома причина, по якій переговори постійно відкладалися.
За інформацією replyua.net, посилаючись на портал Sport.ua, британський спортсмен зробив українському боксеру принизливу пропозицію, тим самим намагаючись увігнати Кличко в рабські умови.

klychko-boks

Спортивний портал повідомляє, що Тайсон Ф’юрі заявив про те, що за поєдинок повинен отримати гонорар, який в чотири рази перевищує гонорар Володимира Кличка. Тим часом, існує договір, який давно підписали обидві сторони, і, відповідно до цієї угоди, яка була підписана ще перед першим поєдинком, гонорар пропонувалося поділити «по-чесному», але тепер представники британця наполягають на тому, що він повинен отримати 80 відсотків, а Кличко – всього лише 20 відсотків.

Представники українського спортсмена, природно, такі принизливі умови приймати відмовляються, і через це переговори знову затягнулися. Потрібно відзначити, що дата поєдинку, як і місце, були названі давно – Манчестер, 29 жовтня, однак жодна зі сторін офіційно цю інформацію ще не підтвердила. Бій був перенесений нібито через серйозну травму ноги Тайсона Ф’юрі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...