facebook

“Нас згвалтували!”: колишні фанати Путіна у Криму хочуть назад в Україну та вже скуповують прапори

Мешканці анексованого Криму, які колись мріяли приєднатися до РФ, сьогодні розчарувалися в російській владі, тож починають задивлятися на Україну і вже скуповують українські прапори.

Про це заявив російський громадський активіст Максим Калашников у фільмі-репортажі “Згвалтований Севастополь”, передає “Обозреватель“.

Як зрозуміло з ролика, чоловік у футболці з символікою СРСР хоче балотуватися на наступних виборах у РФ, але “влада знищує всі непарламентські партії” і встановлює “однопартійну диктаруру”, що його дивує та розчаровує. Тож він вирішив розповісти, що насправді відбувається у Криму.

“Образа, шок! Прості люди, якщо без камери, кажуть правду. Кажуть, що ціни величезні. Робочих місць немає. Сюди приїхало багато з РФ, багато хто виїжджає. Ціни в місті на нерухомість на рівні пітерських, а роботи ж немає. Немає можливості вести бізнес. Ті, хто вів бізнес, закривають його. Тому що неймовірні побори! Люди обурені. Навіть заробляти не дають”, – каже Калашников.

За його словами, мешканці Криму все більше і більше починають дивитися на Україну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Є український фактор, фактор Зеленського, який намагається навести порядок. Люди бачать, що в Україні, попри всі маленькі заробітки, є безвіз. Можна за 50 євро злітати в Чехію. А нам з Севастополя як до Пітера доїхати? А тут ще притискають свободу виборів. Це страшне явище. У деяких вже є українські прапори!”, – констатує Калашников.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...