facebook

У Києві відбулася репетиція Маршу захисників

Свої дії в неділю,18 серпня,відпрацювали близько 100 осіб-стюарди,які відповідають за рух учасників ходи.

У неділю, 18 серпня, у Києві відбулася перша репетиція Маршу захисників України до Дня Незалежності, повідомляє 5 канал.

Свої дії відпрацювали близько 100 осіб – стюарди, які відповідають за рух учасників ходи.

“Провели репетицію Маршу захисників України. Відпрацювали проблемні моменти, візуалізували колони, розмітили інтервали, – пише у Facebook член Ради ветеранів АТО Антон Колумбет. – Це виявилося набагато важче, ніж здавалося. Але ми впораємося”.

В організаційному комітеті зазначили, що маршрут ходи і сценарій вже узгодили з владою Києва і поліцією. Колона, сформована з близько двадцяти “коробок”, рушить від парку Шевченка об 11:00. Далі через Бессарабську площу на Хрещатик і Майдан Незалежності. Після цього учасники ходи вирушать до Михайлівського собору, де візьмуть участь у молебні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що 15 серпня в Києві на злітній смузі заводу Антонов пройшла перша репетиція Ходи Гідності і Маршу Честі до Дня Незалежності, які відбудуться 24 серпня. У підготовці взяли участь кілька “коробок” військових, серед яких переважно орденоносці. Режисерами заходу стали продюсер і кліпмейкер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко.

24 серпня в центрі Києва буде два заходи – офіційна Хода Гідності стартує о 9:00, а Марш захисників України – об 11:00.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...