facebook

Під Горлівкою йде бій, загинув командир взводу 24-го батальону “АЙДАР”

Окупанти активно застосовують автоматичні гранатомети і перешкоджають евакуації.

Сьогодні, 25 серпня, під Горлівкою загинув командир взводу 24-го батальйону “Айдар” 53-ї механізованої бригади – позивний “Тихий”. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

За даними журналіста, «Тихий» загинув в результаті обстрілу з кулемета чи снайперського вогню. «Противник в бою також активно застосовував автоматичні гранатомети, всіляко перешкоджав евакуації. Зрозуміло, дії ворога не залишилися без відповіді, бій під Горлівкою триває», – пише Бутусов.

Крім того, за його даними, від кульового поранення сьогодні загинув морський піхотинець. згідно з офіційним висновком – не бойові втрати. «Також сьогодні отримали бойові поранення два бійці 24-ї бригади – їх обстріляли з автоматичного гранатомета в Мар’їнці. І ще 1 воїн поранений в 72-й бригаді», – зазначив він. Як раніше повідомляв УНІАН, посилаючись на дані Лановецького районного військового комісаріату 25 серпня під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення операції Об’єднаних сил загинув військовослужбовець 35-ї бригади морської піхоти
Збройних Сил України Собко Віталій Олегович.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...