facebook

У Дрогобичі під обваленим будинком можуть перебувати ще п’ять людей

У Дрогобичі на Львівщині протягом дня продовжують руками та із застосуванням засобів малої механізації й інженерної техніки розгрібати завали під’їзду 4-поверхового будинку.

Про це повідомляє ТСН.

Під руїнами можуть бути ще щонайменше п’ятеро людей. За інформацією міської влади Дрогобича, у “пастці” опинились 5-річний хлопчик, 20-річна дівчина і їхня 64-річна бабуся, а ще 44-річний чоловік. Рятувальники сподіваються, що ці люди можуть бути живі. Також під будівельними залишками є тіло загиблої 44-річної жінки.

Протягом дня вдалося врятувати сімох людей, п’ятеро з яких – діти. Усіх їх доправили до лікарень Дрогобича та Львова. Одну людину після надання допомоги виписали з лікарні. Ще двох мешканців будинку знайшли вже мертвими. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

У під’їзді будинку, де стався обвал, було зареєстровані 16 людей, в момент трагедії там було 13.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У рятувальній операції задіяні 470 осіб та 75 одиниць техніки. На місці продовжує роботу оперативна група ДСНС під керівництвом першого заступника голови служби Олега Мельчуцького. Також до Дрогобича прибув голова ДСНС Микола Чечоткін.

Усіх мешканців пошкодженого будинку евакуювали. Їм надають психологічну допомогу: залучили чотирьох психологів ДСНС, надали психологічну допомогу 12 особам. Вирішується питання щодо тимчасового розселення мешканців будинку.

“Весь будинок відселили і допоки не буде експертної оцінки, ніхто не заселиться. Вісім родин звернулись по допомогу, дві родини поселили. Кожен хоче потрапити у будинок і забрати цінні речі. Але зайти можна лише під контролем поліції”, – сказав міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Нагадаємо, трагедія сталася 28 серпня близько третьої ночі на вулиці Грушевського, 101, у Дрогобичі. Відбулося руйнування під’їзду від першого до четвертого поверху у 4-поверховому житловому будинку. Що стало причиною – з’ясовують фахівці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...