facebook

“Взяла куртку і почала нею гамселити”: Виховатилька садка жорстоко побила дитину

Скандал стався у місті Обухів Київської області. Вихователька дитячого садка “Катруся” побила дитину курткою, яку та забула в альтанці під час прогулянки.

Про це повідомила очевидиця Юлія Дорош на сторінці Інтернет-газети “Дзеркало Обухова” у Facebook, передає OBOZREVATEL.

Дорош написала, що, коли проходила повз заклад, почула крики виховательки. Справа була в тому, що хтось з дітей забув куртку під час прогулянки в альтанці. За словами очевидиці, після того, як працівниця садка зрозуміла, кому належав верхній одяг, вона нібито почала бити ним дитину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Проходивши повз садочок “Катруся”, почула крики… Кричала вихователька. Група збиралась заходити з прогулянки, і хтось з діток залишив у альтанці курточку.

Вихователька зі словами “Це вже можна викидати?” пішла шукати, чия вона… Взявши куртку (з вигляду шкіряна), вона почала нею гамселити дитину… Зробила їй зауваження, але вона не звернула уваги…” – підкреслила Дорош.

Вона відзначила, що у жінки було каштанове фарбоване волосся середньої довжини. Вихователька була одягнута в синій в’язаний кардиган.

“Намагалась сфотографувати її, але фото вийшли дуже розмиті. Можливо, все-таки хтось з батьків упізнає її, середньої довжини каштанове фарбоване волосся, одягнута була в синій в’язаний кардиган. Била хлопчика, смаглявого з темним волоссям. Людина явно має проблеми з психікою і може бути небезпечною для дітей”, – додала жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...