facebook

Згвалтування не було? Новий поворот у справі Даринки Лук’яненко. “Час розплати настав”

Справу 22-річного Миколи Тарасова, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко з смт Іванівка, в жовтні можуть передати до суду. Про це 30 вересня повідомив глава ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Даша Лук’яненко пропала 13 червня по дорозі в танцювальний гурток. До пошуку дівчинки підключилися пілоти місцевого аероклубу і водолази, пізніше кінологи з собаками, навченими на пошук трупів. 19 червня тіло Даші знайшли у вигрібній ямі на подвір’ї приватного будинку. Головним підозрюваним у вбивстві став сусід дівчинки, Микола Тарасов.

Згідно з даними з рішення Київського районного суду, Тарасов, перебуваючи у дворі свого будинку підкликав дівчинку до себе. Вона знала підозрюваного і тому підійшла.

Хлопець запропонував пройти їй в будинок, але Даша відмовилася. Тоді він схопив її, закрив рот, щоб вона припинила кричати, взяв на руки і заніс в господарське приміщення будинку.

Там він кілька разів ударив її і закрив рот поліетиленовим пакетом, від нестачі кисню дівчинка втратила свідомість. Підозрюваний хотів зґвалтувати дитину і для цього повністю роздягнув її. Однак, згідно з матеріалами справи, підозрюваний перебував у сильному емоційно-збудженому стані, через що у нього не відбулася ерекція, тому вступити у статевий контакт з дівчинкою він не зміг. Після цього він колото-різаним знаряддям, яке слідство не змогло встановити, кілька разів ударив дівчинку в шию. Труп він заховав у вигрібну яму, а одяг спалив.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тарасову інкримінують одразу 4 статті: зґвалтування неповнолітньої (ч. 4 ст. 152), незаконне позбавлення волі (ч. 2 ст. 146), вбивство дитини (ч. 2 ст. 115) і наругу над місцем поховання (ст. 297). 21 червня його відправили в СІЗО. В цей же день Дашу Лук’яненко поховали, а в Іванівці оголосили траур.

31 липня Київська районний суд призначив Тарасову психологічну експертизу: слідству необхідно з’ясувати, чи усвідомлював Тарасов свої дії під час скоєння злочину і чи усвідомлює він свої дії зараз. 9 серпня йому продовжили запобіжний захід до 8 жовтня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...