facebook

Стало відомо, якою цього року буде головна ялинка країни (фото)

До початку новорічних свят у Києві залишилося трохи більше двох місяців.

Журналісти видання “Сегодня” розпитали в організаторів масових гулянь у центрі столиці про те, якою буде цього року головна ялинка країни.

На Софійській площі в цьому році буде класичне європейське Різдво в німецькому стилі й, можливо, жива новорічна ялинка.

Стало відомо, що площа буде прикрашена яскравою ілюмінацією. Буде багато червоного, зеленого і золотого кольорів. На всій території будуть встановлені великі яскраві арки й арт-об’єкти, та сцену.

Куратор проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький розповів, що на Софійській площі становлять багато казкових фотозон за мотивами німецьких казок.  У цьому році в Києві планують встановити живу ялинку, але ймовірний варіант, що вона буде збірною, як минулого року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він розповів, що ялинка буде дуже пишною, на зразок ялинок, які прикрашають у Німеччині. Прикрасять її яскравими з мотивами німецьких казок.

Він додає, що якщо раніше концерти на Софійській площі тривали 15 днів, то цього разу вони будуть проходити щодня в режимі нон-стоп, починаючи з 19 грудня, після урочистого запалення головної ялинки країни. Концерти можна буде подивитися щодня до 22:00, а у вихідні дні – до 23:00.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...