facebook

Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків Зодіаку: Козероги розпатякають зайве, Терезам потрібно подумати про інших

Як пройде цей день для різних знаків Зодіаку.

В цей день у Овенів з’явиться сильне бажання залишитися на самоті. От тільки вам цього не дозволять зробити. Навіть закриті двері і відключений телефон не спрацює.

Тельці почнуть балансувати на лезі бритви. Хоча в цьому зовсім немає необхідності, так що можете спокійно злізти. День дуже мирний.

Близнюки можуть захопити собі занадто багато чужих проблем. Раз вже так вирішили, то не відсторонюйте від процесу тих, кому ці проблеми і належать.

Раки,будьте обережніше, ви можете втратити грань між сарказмом та гумором. А сарказм, на жаль, люблять далеко не всі ваші знайомі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні,Леви, постарайтеся уважніше поставитися до того, чи правильно вас розуміє співрозмовник. Велика ймовірність виникнення складних ситуацій в результаті недостатньо ясного викладу вами думки.

Дівам варто поділитися своєю мудрістю з кимось. Їм вона дуже потрібна. Навіть якщо не впевнені, що зможете допомогти, хоча б спробуйте.

Терези,трохи відпочиньте від себе і подумайте про близьких, рідних та інших, крім вас. Останнім часом ви багато прощаєте собі, і дуже мало – їм.

Скорпіонам доведеться добряче попотіти, поки будете з’ясовувати якусь істину. Може хтось навмисно приховує її від вашої цікавості?

У Стрільців з’явиться дар схиляти на свій бік усіх, кого тільки захочете, навіть самих незговірливих. Скористайтеся цим випадком швидше.

Козероги,поменше говоріть в цей день, ви можете видати чужу таємницю або бовкнути таке, що потім це можуть використати проти вас.

Водоліям і море по колін, і гори по плече. Так будуть думати багато оточуючих. Але вам все дасться не просто так, доведеться попрацювати.

Риби,дозвольте людям спробувати прийняти вашу індивідуальність. Не брешіть і не намагайтеся змінитися, тільки тому, що комусь там ваша поведінка не сподобалася.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...