facebook

“Переляканий і весь в крові”: показали 21-річного хлопця, якого хочуть зробити винним у ДТП з Кулебою

Блогер Назар Приходько спробував дізнатися про хлопця, який потрапив в аварію, за участі Миколи Кулеби.

Про це Назар написав на своїй сторінці у фейсбук:

Це все, що я зміг нарити шукаючи інформацію про хлопця, який став невільним учасником ДТП, спричиненої уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою 24.11.2019 під Києвом.

З епічного за своєю дурістю та заанґажованістю допису Антона Геращенка про цю ДТП ми знаємо, що хлопцю 21 рік (1998 р.н), він з Гатного Києво-Святошинського району Київської області і звати його “П”… Все.

Оце нечітке зображення одразу після ДТП, на якому видно, що у хлопця обличчя в крові – все що я можу вам дати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він не винен. Більше того – він ще й везунчик! Здивовані? А уявіть, якщо б на тому перехресті не було б камери спостереження, уявіть, якби я та інші блоґери не встигли викласти відео з камер у Фейсбуці та інших соцмережах і його стерли… Геращенку не довелося б 13 разів переробляти пост. Пацан пішов винним “тікі так”.

Зараз він у Києво-Святошинській районній лікарні. Думаємо з Другом провідати його. Він заслуговує на власну правду і на суспільний захист!

Апдейт: мені написав Друг, який працює адвокатом.Наведу його цитату: “Прочитал в Вашем посте о том, что Вы собираетесь навестить завтра парня, который попал в ДТП. Адвокаты нашего объединения готовы оказать ему квалифицированную юридическую помощь на бесплатной основе – передайте ему это пожалуйста”. У мене НЕЙМОВІРНІ Друзі! І да – збираємось!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...