facebook

49 українців застрягли в аеропорту Берліна через черги на паспортному контролі

49 громадян України не змогли вилетіти з аеропорту “Шьонефельд” (Берлін) за маршрутами “Берлін-Київ” авіакомпанії Raynair та “Берлін-Київ” і “Берлін-Львів” авіакомпанії Wizzair через великі черги на паспортному контролі.

За  повідомленням дипломатів, українські пасажири зазначених рейсів зможуть відлетіти за маршрутом 2 грудня.

“Питання на користь українських громадян вдалось оперативно вирішити завдяки злагодженим діям співробітників консульського відділу посольства України у ФРН з поліцією та співробітниками аеропорту”.

“Задля уникнення подібних випадків у майбутньому консули радять прибувати до аеропорту з великим запасом часу, оскільки заходи безпеки щодо перевірки ручного вантажу вимагають ретельної перевірки”, зазначено у повідомленні.

Разом з тим, за повідомленням пасажирів, громадяни України не потрапили на рейси попри те, що приїхали за 2 години до вильоту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В аеропорту підтвердили факти вильоту кількох рейсів 1 грудня без частини пасажирів, які придбали квитки, йдеться не лише про громадян України і не лише про рейси до України.

Керівництво аеропорту стверджує, що пасажири пізно прийшли на посадку через запізнення на паспортному прикордонному контролі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...