facebook

У Франції тривають сильні повені

Евакуйовано близько 600 осіб,від падіння дерев загинула одна людина,ще четверо постраждали.Вода в річці Гав-де-По піднялася майже на п’ять з половиною метрів.

На півдні Франції тривають сильні повені і вітер. Про це повідомляє Euronews у понеділок, 16 грудня.

У департаменті Ланди евакуйовано близько 600 осіб. У річці Гав-де-По вода піднялася майже на п’ять з половиною метрів. Кілька десятків будинків у місті Пейрорад виявилися підтопленими.

Швидкість вітру в регіонах, які розміщено вздовж убережжя Атлантичного океану, становила до 39 м / с. Щонайменше одна особа загинула, п’ятеро постраждали внаслідок падіння на дорогу повалених вітром дерев.

Близько 60 тисяч будинків на час залишилися без електрики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що раніше через негоду в Африці загинули сотні осіб. Тривалі опади спровокували повені і зсуви, унаслідок яких в Кенії загинуло 132 особи, у Танзанії – понад 50, а в Бурунді – 38.

Також повідомлялося, що через повінь в Італії провалилася ділянка естакади. Обвалилася ділянка довжиною в 30 метрів. Влада закликала місцевих жителів не залишати свої будинки. Евакуйовано більш як півтори тисячі осіб. Через лавинну небезпеку деякі траси місцевого гірськолижного курорту закрито.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...