facebook

“Вибив зуби, все ліжко у крові”: Відомий депутат на очах у дітей жорстоко розправився з дружиною

У м. Почаїв Тернопільської області депутат Старопочаївської сільської ради увірвався у будинок колишньої дружини та на очах у 3 дітей жорстоко побив жінку.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на спільноту «OLD GROUP Типовий Кременець».

Відомо, що чоловік вночі прийшов до будинку, в якому його колишня дружина мешкає з їхніми трьома дітьми. Він стукав у вікна та двері. Чоловік погрожував вибити вікна, а тому діти йому відкрили.

Після цього чоловік жорстоко побив на ліжку колишню дружину. У жінки вибиті усі зуби, все ліжко було у крові.

Неадекват гамселив потерпілу, поки та не втратила свідомість.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Потерпіла уже звернулась у поліцію.

“Цей «батько», який ніколи не цікавився дітьми, якого жодного разу не бачили в школі, який не знав чи діти їли і чи вони мають що їсти, чи в них є необхідний одяг і чи в мами є гроші щоб купити цей одяг,— раптом вирішив без згоди матері забрати прямо зі школи меншого сина. І хоча мати обірвала всі телефони в поліції, і била у всі дзвони, вона була і в службі у справах дітей Кременецької районної державної адміністрації, і звонила на різні гарячі телефонні лінії, вона пояснювала всім, що її колишній чоловік не адекватний і дитина перебуває у небезпеці, але ніхто їй не допоміг. І тільки коли через тиждень дитина в школі сказала вчительці, що хоче до мами, тільки після цього мама його змогла забрати. Добре, що мудра вчителька попалась.
Але цей агресивний дибіл вночі прийшов до будинку, де вони мешкали, гатив в вікна і двері, казав, що виб’є вікна якщо не відкриють двері. Діти його пустили до хати. І він свою колишню дружину, яка спала побив так, що вона втратила свідомість. В неї вибиті зуби, вона була вся побита і в крові, і це все на очах трьох малолітніх дітей!!!!

Для чого нам потрібні всі ці служби і органи, які тільки на папері захищають нас????”, – обурюються в Мережі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...