facebook

В мережі порівняли новорічні привітання українських президентів: чим вирізнявся Порошенко

В чому мета технології “новорічної” хроніки трешу.

Привітання 6 Зеленського з Новим роком відрізнялося від новорічних спітчів його попередників. Навіть сам образ ″новорічного гаранта″ був інакшим – ніяких тобі краваток і помпезності тла. Та й те, що головними акцентам8и в його виступі були мир і “єдність у різноманітті”, нікого не здивувало, хоча саме це і вирізняло його промову серед всіх інших новорічних привітань президентів.

Перед Новим роком з’явилася добірка поздоровлень президентів України за роки незалежності. У цьому відео зробили акцент на їхній схожості – всі говорили про важкий і непростий рік, що минає.

Але серед всіх українських гарантів все-таки вирізнялося один — Петро Порошенко. Його новорічні поздоровлення були відмінні від інших, хоча і він також завжди говорив про складний рік, що минає. Однак, при цьому всі новорічні відеопривітання Порошенка починалися з хроніки минулого року. І там завжди був присутній чорний треш.

Мета такої технології в тому, щоб вбити новорічний настрій і оптимізм, натомість тримати людей у напрузі, показуючи досягнення Порошенка і вселяючи думку, що лише він може перемогти, захистити і т.д.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, до прикладу, 2016 рік — відеохроніка показує закривавлений разстріляний автобус під Волновахою, голодування Савченко, обстріл Краматорська, вбивство Нємцова. І це лише один приклад. Подивіться в відео новорічні хроніки інших років президенства Порошенка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...