facebook

З Парасюком у Раді провели “виховну бесіду”, – Тетерук

“Ми будемо працювати і допомагати нашому товаришеві бути більш зосередженим та розуміти, де є небезпека і як володіти собою”, – говорить Тетерук

257537

З народним депутатом Володимиром Парасюком сьогодні в Раді проводили виховну роботу після його бійки з Олександром Вілкулом. Про це в коментарі кореспонденту телеканалу “112 Україна” розповів заступник голови фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук.

“Ми сьогодні з ним (Парасюком, – ред.) проводили виховну бесіду, він говорить, що емоційно не міг стримуватися від того нахабства, яке висловлював і провокував (Вілкул, – ред.). Ми будемо працювати і допомагати нашому товаришеві бути більш зосередженим та розуміти, де є небезпека і як володіти собою. У стресових ситуаціях”, – сказав Тетерук.

“Мене дивує, як народний депутат Вілкул ходить з озброєною охороною на телеканал. Позиція Вілкула мене не дивує тому, що він є проросійським депутатом, для мене він є ідеологічним ворогом, але це не означає, що я збираюся до нього застосовувати фізичну силу. Я роблю все можливе, щоб всі такі, як Вілкул, і всі, хто підіграє кремлівській владі, отримали своє і пішли з політики”, – додав він.

У будівлі телеканалу “112 Україна” після закінчення ефіру “Вечірнього прайму” сталася сутичка між його учасниками – нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Неодноразові словесні перепалки між парламентаріями виникали в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де знаходився Вілкул. Після закінчення ефіру Володимир Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав’язалася бійка, яку розбороняла охорона.

Пізніше Парасюк влаштував словесну перепалку з водієм автомобіля Вілкула на парковці. Також він заявив, що має намір забрати автомобіль на потреби АТО, а самого Вілкула відправити на Донбас.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...