facebook

Моторошна сімейна драма сколихнула Херсон. Чоловік убив та розчленував власну дружину (відео)

Моторошна сімейна драма сколихнула Херсон. Чоловік, який убив свою дружину, прожив з нею шість років.

Сусіди розповіли, що сварок у їхній сім’ї не помічали. Однак останнім часом дружина не часто з’являлася у будинку, адже пара подала на розлучення.

vbivstvo-567x484

До поліції звернулися родичі 38-річної жінки, бо вона поїхала за речами до свого ще законного чоловіка і зникла. Того дня подружжя вкотре посварилося за квадратні метри. Дружина погрожувала відсудити частину трикімнатної квартири. Через це чоловік вирішив її вбити.

“Підозрюваний взяв металеву фомку і наніс декілька ударів по голові колишньої дружини. Від цих ударів вона померла на місці. Після цього він розчленував тіло колишньої дружини і перевіз його на велосипеді до своєї дачі, де її і закопав”,– розповіли у поліції.

Розкрити жахливий злочин допомогли речі загиблої, які кат залишив собі на згадку. В поліції розповіли, що на відео з камер спостереження вони побачили в чому була одягнута жінка. При повторному обшуку усі речі знайшли випраними та акуратно складеними в шафі чоловіка. Після цього вбивця зізнався у скоєному.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мешканці розповіли, що квартири у будинку дешеві. Відтак людину вбили менше, ніж за 30 тисяч доларів.

Наразі затриманий під вартою. На нього чекає судово-психіатрична експертиза. Якщо слідство доведе, що злочин чоловік скоїв в адекватному стані, йому світить 15 років за ґратами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...