facebook

Смерть українки в Іспанії: жінка познайомилася з майбутнім убивцею на телешоу

В Іспанії, в одній із квартир міста Пуертольяно в неділю, 12 січня, поліція виявила бездиханне тіла 53-річного іспанця і його коханої 61-річної українки. Обоє були застрелені з одного пістолета ще в четвер.

Поліція вважає, що причиною вбивства стало домашнє насильство. Чоловік кілька разів вистрілив в українку, а потім застрелився сам. 

Тривогу забив брат убивці.

Іспанське шахтарське містечко Пуертольяно налічує трохи більше 50 тисяч жителів. І новини тут поширюються дуже швидко. Звістка про те, що в одній квартирі було вбито пару закоханих, стала відома в лічені години.

Місцева поліція розповіла, що на сполох забив брат іспанця, 53-річного Антоніо Санчеса Тальего, він кілька днів не міг із ним зв’язатися. Поліції довелося лізти в квартиру за допомогою пожежників, оскільки приміщення розташоване в мансарді на вулиці Калле Фуенте, і там вони застали жахливу картину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Судячи з усього, іспанець чотири рази вистрілив в українку Ольгу, а потім застрелився сам. Поліцейські знайшли в квартирі п’ять гільз. Деякі сусіди зізналися, що чули постріли, але чомусь ніхто не викликав навіть поліцію.

Вшанувати пам’ять загиблої українки у вівторок на міську площу прийшли сотні іспанців. Як пише місцева преса, таксист розповів, що іноді підвозив сюди Антоніо з Ольгою. Але вона ніколи не розмовляла, можливо, не знала іспанської мови. А ось інші сусіди, працівники перукарні не знали Ольгу.

Познайомились на телешоу.

Жінка прожила в Іспанії останні 20 років, вона була інженером-електриком.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...