facebook

“Без шансів на порятунок”: Очевидець розказав подробиці аварії, у якій загинула подруга Фреймут. “Йшла на обгін”

У Житомирській області на трасі на смерть розбилась відома львів’янка, власниця клініки естетичної медицини Соломія Островська.

Про обставини трагічної ДТП на своїй сторінці у соціальних мережах повідомив свідок трагедії Олексій Філановський.

Чоловік зазначив, що загибла поводилась на трасі вкрай агресивно. При швидкісному обмеженні до 20 км на год. жінка намагалась обігнати інші транспортні засоби.

На думку очевидця, вона не помітила автомобіля або ж відволіклася та вчинила ДТП.

“Це був той випадок, коли за 20 секунд до аварії, я сказав, що такий стиль водіння загрожує неприємностями. Отже, львівська траса, під’їзд до Житомира. За мною в лівій смузі їде машина, яка, попри досить високу швидкість, не дуже думає про дистанцію. Коли я пригальмовую, дистанція іноді скорочується до критичної… Ми в’їжджаємо на житомирську окружну, на якій зараз йде ремонт. Через кілька кілометрів свіжий знак обмеження – 20 км. Я скидаю, Nissan негайно мене обганяє. Само по собі не карається, але коли на ділянці з явними ознаками ремонту ставлять знак двадцять, а на вулиці темно, ризик потрапити в яму, дорожній шов або ще на якусь біду зростають багаторазово. Ігнорування цієї обставини – ризик, який важко виправдати виграшем за часом, оскільки трафік все одно щільний, а на цій ділянці по одній смузі в кожну сторону “.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Обігнавши мене, Nissan опиняється ще за двома машинами. Бачачи найближчу до себе, водійка, очевидно, вирішує здійснити обгін. При цьому, машина, яка їде перед нею, вже практично порівнялася з фурою, яка їде назустріч. Тобто, обгін двох машин одним маневром неможливий. Ймовірно, в цей момент водійка невірно оцінює ситуацію, не помічаючи другої машини, або ігноруючи її… Виїхавши на зустрічну смугу, опиняється перед фурою, і повинна розуміти, що обгін неможливий, і треба повернутися, благо попутні машини ще далеко. Але тут, напевно, в машині щось відбувається – дзвонить телефон, приходить повідомлення, падає стаканчик з кавою (важко сказати, що саме) – водійка відволікається, і машина їде прямо назустріч фурі по її смузі. Машини зближуються, і коли вони вже зовсім поруч, вона повертає концентрацію. У неї є теоретична можливість уникнути найстрашнішого, пішовши лівіше в кювет, і підставивши порожню пасажирську сторону (водійка одна в машині). Але в останню мить вона вивертає кермо, намагаючись повернутися у свою смугу, а на це вже не вистачає ні часу, ні простору. Далі – зіткнення без шансів на порятунок”, – написав Олексій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...