facebook

У Дніпрі хлопчикові вибухом відірвало руку

Правоохоронці та співробітники ДСНС досліджували місце вибуху і виявили предмет схожий на детонатор від 125-мм снаряда.

У Дніпрі вранці в суботу на бульварі Рубіновий стався вибух. Важкі травми отримав восьмирічний хлопчик, повідомляє Дніпро оперативний з посиланням на поліцію 29 лютого.

“У провулку Рубіновий, 5 постраждав хлопчик 2011 р.н. Попередній діагноз: травматична ампутація лівої руки, осколкові травми ніг, лівого стегна, відкрита травма живота, госпіталізований в дитячу лікарню на Космічній”, – повідомила прес-секретар патрульної поліції Людмила Копиленко.

Стверджується, що першу допомогу хлопчикові надав чоловік на ім’я Сергій – військовий.

“Йшов у дворі, почув потужний вибух, не від петарди явно. Побачив за машинами хлопця, який біг і кричав. Зреагував миттєво. Побачив таксу на повідку, вихопив поводок, відрізав його шматок і за кілька секунд наклав джгут хлопчиську. Рану не обробляв. Засік час накладення джгута. Швидка приїхала протягом декількох хвилин. Хлопчик був у свідомості”, – розповів чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У лікарні дитину помістили в реанімаційне відділення.

“Дитина отримала важкі травми з проникаючим пораненням в черевну порожнину. Він зараз в реанімації”, – повідомляє директор дитячої обласної лікарні на вулиці Космічній Олександр Львович Хитрик.

Правоохоронці та співробітники ДСНС досліджували місце вибуху і виявили предмет, схожий на детонатор від 125-мм снаряда.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...