Підліток намагався зробити селфі на даху потяга, а отримав удар струмом

15-річний юнак з Хмельниччини намагався зробити селфі на даху електропотяга, що закнічилось 50% опіків тіла та численними переломами.

15-річний юнак з Хмельниччини намагався зробити селфі на даху електропотяга, що закнічилось 50% опіків тіла та численними переломами.

Нещасний випадок трапився 1-го березня у неділю о восьмій годині вечора. Неподалік залізничної станції Війтівці Волочиського району хлопчик разом із другом вирішили залізти на дах вагона-зерновоза та влаштувати там “селфі”.

У Телеграм-каналі XM-inside стверджують, що підліток, на свою біду, торкнувся контактного дроту з напругою 27 500 вольт, внаслідок чого отримав ураження електрострумом та серйозні опіки внутрішніх органів.

Інши хлопчик не постраждав і попросив чергову по станції негайно викликати швидку для його товариша. Постраждалого шпиталізували до Хмельницької обласної лікарні у стані середньої важкості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В опіковому відділенні зазначили, що на разі стан підлітка важкий, уражено 50% тіла та важливо життєвих внутрішніх органів, кінцівки. Лікарі боряться за життя дитини.

У Війтовецькій ОТГ розповіли, що постраждала дитина – 15-річний дев’ятикласник ЗОШ І-ІІІ Євген Сорока. Мама виховує сина самостійно. Статки у сім’ї невеликі. Отож громада почала збір коштів на підтримку та врятування хлопчика.

В «Укрзалізниці» зазначають, що загалом, цього року внаслідок ураження електричним струмом на залізничному транспорті травмовано 4-ро осіб, з них 2-оє смертельно.

annashchesna

Recent Posts

Справжній екшн на Закарпатті: роми прийшли до ТЦК зі зброєю відбивати односельця

Пізно ввечері надійшли повідомлення про неспокій у Виноградові, що розташований у Закарпатській області, біля місцевого…

2 години ago

На пенсії українцям грошей не дали: до чого готуватись

Подробиці До чого готуватися українським пенсіонерам Кабмін не зможе використати фінансову підтримку від США на…

4 години ago

Дoлaр звaлився щe бiльшe: бaнки тa oбмiнники сeрйoзнo змiнили курс вaлют

Чим це викликано Національний банк України (НБУ) другий день поспіль знижує офіційний курс долара щодо…

5 години ago

Українцям заборонять продавати свої машини: нові правила вже підготували

До чого готуватись? Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується…

7 години ago

До реєстру військовозобов’язаних внесуть дані всіх жінок від 17 до 60 років: що це означатиме?

Пояснення адвокатки Нещодавно президент підписав законопроєкт, який передбачає зміни в формуванні єдиного реєстру військовозобов'язаних, призовників…

8 години ago

“Шалене похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад?

Погода у вихідні буде хмарною із проясненнями, проте дощі пройдуть лише в деяких регіонах. Загалом…

9 години ago