facebook

Не залишилося ні обличчя, ні тіла: киянка Міла загинула страшною смертю. Рідні шоковані

У суботу, 7 березня, близько 17:40 під Києвом на Бориспільській окружній зіткнулися фура Renault і Peugeot 307 CC. В результаті аварії загинули три людини.

 

Про це повідомило видання Інформатор.

За інформацією поліції, фура рухалася по Бориспільській окружній з боку Харкова, а Peugeot виїжджала на перехрестя з другорядної дороги. Саме там і відбулося зіткнення. Від удару вантажівка і легковик вилетіли в поле.

Peugeot отримав серйозні пошкодження – його буквально розірвало. У салоні автомобіля були двоє чоловіків і жінка. Всі вони загинули. Вантажівка перекинулася на бік. Її водій не постраждав. Автомобілі не заважали проїзду автомобілів, але на час проведення слідчих дій поліцейські тимчасово перекривали дорогу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як стало відомо, в аварії загинула 26-річна киянка – уродженка Маріуполя колишня модель 29-річна Міла Ерліх, яка перебувала за кермом авто. 32-річний житель Львівської області і 34-річний уродженець Донецької області. Тіла трьох загиблих доставили на судмедекспертизу для встановлення причин смерті. Водій вантажівки залишився неушкодженим.

Автотранспортні засоби вилучили як речові докази. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...