facebook

“Пробач нас…”: Нові подробиці смерті 8-річної Ані Ждан у запорізькому парку. У місті назріває бунт!

У Запоріжжі 12 березня проведуть в останню путь восьмирічну Анну Ждан, яка загинула в парку “Дубовий гай” від падіння скульптури “Маша і Ведмідь”.

При цьому влада виплатила родині загиблої 100 тисяч гривень компенсації і створили спеціальну комісію з розслідування відносно директора парку, проте в місті вже назріває бунт. Про це повідомляє Z-city.

Як написав у соцмережах адвокат батьків Ані Володимир Ляпін, прощатися з дитиною будуть за адресою: вулиця Шкільна, 46, другий під’їзд. Початок панахиди – о 10:00. А на 18 березня в Запоріжжі запланований мітинг.

Відзначається, що його учасники сподіваються на зустріч з мером або уповноваженим представником Запорізької міськради. Вони хочуть почути від влади про результати службового розслідування щодо трагедії, а також щодо стану всіх атракціонів в “Дубівці”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як видно з розпорядження, опублікованого на сайті мерії, щодо директора ЦПКіВ “Дубовий гай” Олега Комаренка вже розпочато розслідування. А також створено відповідну комісію, яка буде його вести.

Очолить її директор департаменту інфраструктури Запорізької міськради Владислав Коноваленко, також до її складу увійдуть ще чотири представники. Свої висновки комісія повинна надати 10 квітня.

Крім цього, було прийнято рішення виділити родині загиблої Ганни Ждан 100 тисяч гривень матеріальної допомоги. Документ підписав мер Запоріжжя Володимир Буряк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...