facebook

“Померла на місці без шансів” Відома українська модель збила на переході вагітну жінку Водійських прав немає

У п’ятницю 13 березня близько 19:00 в Миколаєві на вулиці Озерній водій автомобіля Mitsubishi Pajero скоїла наїзд на пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.


В результаті дорожньо-транспортної пригоди 32-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

Як повідомили «ФАКТАМ» у відділі комунікації поліції Миколаївської області, слідчі відділу затримали 25-річну водійку Mitsubishi. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

За інформацією видання «Преступности НЕТ» з оточення загиблої дівчини, вона була вагітна. Що стосується затриманої то це Ольга Л, фотомодель і майстер спорту зі стрибків у висоту.

Видання «Новини-N» повідомляє що коли поліцейські попросили водія показати права, вона заявила що посвідчення при собі у неї немає. Пізніше Ольга зізналася, що його немає взагалі, оскільки вона його ніколи не отримувала. Автомобіль же належить її хлопцеві.

А вранці п’ятниці 13-го на вул. Адміральській в Миколаєві автомобіль Honda CR-V під управлінням місцевої жительки врізався в огорожу музею суднобудування і флоту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчина-водій рухалася по вулиці Адміральська. Біля будівлі музею суднобудування і флоту вона з якихось причин не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, заїхала на газон і врізалася в металеву огорожу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...