facebook

Уряд закрив пасажирське сполучення між містами

Укрзалізниця з 18 березня призупиняє внутрішнє пасажирське сполучення.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram.

Квитки на скасовані поїзди можна буде повернути протягом місяця.

Укрзалізниця, починаючи з 12.00 години 18 березня, тимчасово припиняє перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та далекому).

Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на всі скасовані через введення карантину рейси – без стягнення додаткових зборів.

Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас, Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований.

Прошу не поспішати на вокзали повертати квитки і не наражати своє життя на небезпеку, перебуваючи в натовпі.

Коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі.

Квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн сервіси.

Вантажні залізничні перевезення здійснюються

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.
Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів.

Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня:

на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні;

перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...