facebook

У Києві набирає популярності новий вид крадіжок

У Києві набирає популярності нова специфічна професія – злодії “під замовлення”.

Молоді люди обіцяють вкрасти з бутика будь-яку річ за півціни, а замовлення приймають через інтернет або по рекомендації знайомих .

kradizhka-v-magazyni

Саме основне, що вимагають такі “злодії”:

1) Передоплата

2) Фото

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про появу такого виду “діяльності” розповів колишній співробітник відомої мережі спортивного одягу, який поділився номером телефону одного з представників цієї “професії”. Власником номера виявився молодий чоловік, який акуратно з’ясувавши, звідки у нас його контакти, погодився допомогти “по дешевці” придбати кілька речей.

Але відразу дав зрозуміти: дешевими речами він не займається. “Не менше 2 тис. На ціннику. По-іншому мені не цікаво”, – сказав він.

Як з’ясувалося, ціновий ліміт – це єдине, що його зупиняє. А сам він готовий взятися за будь-яку річ: починаючи від білизни і закінчуючи верхнім одягом, аби коштувала дорожче.

Все, що потрібно, – попередньо приміряти річ і сфотографувати бирку, щоб він зміг її впізнати.

“Я не обіцяю, що це буде дуже швидко, але на тижні ви свої речі отримаєте. Якщо готові, мені потрібні фото і передоплата – 25% від всього замовлення”, – сказав Олег.

Один з власників відомої мережі магазинів зазначив, що мішенню в основному стають магазини сегмента “середній плюс”.

“Дійсно, такі люди є. Вони натреновані і добре знають, як влаштовані відеоспостереження в магазинах. У них є спеціальні плоскогубці і магніти для розмагнічування захисних кліпс. Я б навіть сперечатися не став, щоб перевірити … вкрадуть це точно”, – розповів чоловік.

Господарі бутиків кажуть, що кількість крадіжок з ТРЦ неухильно зростає, про збільшений рівень злодійства свідчить і реєстр судових рішень, де за запитом “крадіжка” система видає величезну кількість адмінправопорушень у всіх великих ТРЦ і супермаркетах Києва. В основному трапляються на крадіжці на суму до 1000 гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...