facebook

Тернопільська область ввела режим надзвичайної ситуації

Напередодні,у жителя області підтвердили коронавірус, він знаходиться в ізоляції.В області вирішили ввести надзвичайну ситуацію.

У Тернопільській області ввели режим надзвичайної ситуації після виявлення випадку коронавірусу, повідомляє прес-служба ОДА.

“У зв’язку з лабораторно підтвердженим випадком захворювання COVID-19 в Заліщицькому районі обласною комісією з питань ТЕБ ​​та НС класифікована медико-біологічна надзвичайна ситуація, а з 00:00 год 21.03.2020 року на території Тернопільської області буде введено режим надзвичайної ситуації”, – йдеться в повідомленні.

57-річний чоловік, у якого підтвердили вірус, зараз знаходиться в ізоляції, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості. Встановлюються контактні особи. Їм буде рекомендована самоізоляція.

Попередньо відомо, що чоловік – священнослужитель. За даними прес-служби ОДА, у чоловіка велика сім’я.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Члени регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій також рекомендували прийняти рішення про НС міському штабу.

Для жителів Заліщицького району і в сусідніх районах посилять обмеження в пересуванні. На виїздах з районного центру будуть встановлені поліцейські пости. Правоохоронці проводитимуть скринінг.

Станом на вечір 20 березня в Україні підтверджено 41 випадок коронавірусу, 15 з яких за минулу добу. Три людини померли, одна вилікувалася.

Відзначимо, напередодні уряд оголосив надзвичайну ситуацію в Києві, Дніпропетровській та Івано-Франківській областях. Раніше НС ввели в Чернівецькій, Житомирській та Київській областях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...