facebook

Якщо у жінки присутні ці 12 чеснот, ніколи не відпускайте її!

Лише кілька разів за своє життя вам вдасться зустріти особливих жінок, одна з яких обов’язково стане тією самою – Жінкою вашої мрії.

Пошук другої половинки – це подорож, часто досить виснажлива. Якщо вам пощастило настільки, що ви знайшли жінку, яка стала квіткою рідкісної краси у вашій безплідній пустелі, тримайтеся за неї так міцно, як тільки зможете, – ніколи, ніколи не відпускайте її!

Якщо вона поєднує в собі ці 12 якостей, – ніколи не дозволяйте їй піти!

1. Вона розумніша за вас

Кожний чоловік має потребу у більш розумній жінці, яка допоможе йому пройти стежкою життя. Кажуть, що за кожним великим чоловіком ховається ще більш велика жінка. І це правда. Без жінки чоловік не більше ніж звичайний егоїст. Уведіть в його життя розумну жінку, – і у нього з’явиться сенс, спрямування та мудрість, щоб не зіпсувати все.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Вона гарна

Краса приховується в очах того, хто дивиться: поки ви вважаєте її неймовірно красивою (на ваш смак), тримайтеся за неї. Я бачу, що в наш час є ті, хто приділяє занадто багато уваги красі, і ті, хто, навпаки, повстає проти цієї концепції і не приділяє зовнішності взагалі уваги. Краса – це те, чим люди насолоджуються з того самого часу, як отримали здатність бачити; це не те, чого варто соромитися; але це те, що ми повинні навчитися оцінювати правильно.

3. Вона добра і турботлива

Хороші люди – добрі люди. Якщо вона не добра – то годі й говорити про те, щоб вона була у вашому житті. Для жінки дуже важливою чеснотою є вміння проявляти турботу. Деякі жінки просто не хочуть дітей. У деяких взаєминах чоловік більш турботливий, ніж жінка. Проте, у всіх жінках закладений материнський інстинкт. Якщо ви хочете одного чудового дня створити сім’ю, то ви повинні бути впевнені, що знайшли жінку, яка хоче стати матір’ю і яка підходить на цю роль.

4. Вона енергійна

Життя час від часу буває складним. Воно також буває нудним і монотонним. Жінки створені не для того, щоб розважати чоловіків. Швидше, навпаки. Але з жінкою, яка енергійна, рухлива і готова вирушити на пошуки пригод, ви будете почуватися більш щасливим.

5. Вона кохає вас до глибини душі

Це, безумовно, найважливіша чеснота. Коли жінка кохає вас, – вона кохає вас всією душею. Це не так, як кохають чоловіки, – вони більш егоцентричні. Жінки володіють здатністю всю себе цілком присвячувати тим, кого вона любить або кохає. Якщо ви знайшли жінку, яка справді кохає вас, – ви знайшли найбільший подарунок у Всесвіті.

6. Вона здатна йти на компроміси

Люди обох статей уперті. Ми любимо речі в тому вигляді, в якому вони є, і не особливо відкриті для змін, які, як нам здається, не потрібні. Але, так чи інакше, взаємини будуються на компромісах. Якщо ви взагалі хочете, щоб взаємини існували, вони повинні існувати так. Знайти жінку, яка схильна йти на компроміс, – це тільки половина битви. Вам також доведеться на них йти.

7. Вона створює відчуття дому

Любити, любити глибоко – це означає знайти своє місце у світі, свій дім, вперше в житті. Це знати, що ви саме там, де повинні бути, і що вам більше нікуди не потрібно. Якщо ви дивитеся в її очі і бачите віддзеркалення власної душі, – то ви вдома. Ніколи не йдіть!

8. Вона щиро задоволена повідомити вас, що ви не праві

Кожен чоловік потребує жінки, яка витягне його з цієї халепи. Хлопці мають дивну здатність приймати неправильні рішення та робити погані речі. Знайшовши жінку, яка буде допомагати вам прямувати вашим шляхом і говорити, де ви помиляєтеся, ви можете як поліпшити, так і зламати собі життя.

9. Вона сильна, але жіночна

У кожного свій смак на жінок, але всі вони є поєднанням сили і жіночності. Сильна жінка – партнер, який потрібен кожному чоловікові. Жіночна жінка – це …ну, жінка. Ці дві чесноти не є протилежними. Найчастіше вони вдало поєднуються: жінка знає собі ціну, але при цьому пишається, що народилася саме жінкою.

10. Вона пристрасна

Життя, що наповнене пристрастю, варто того, щоб жити. Але жити пристрасним життям поодинці просто неможливо. Пристрасть виникає між двома живими організмами, навіть між двома індивідуальностями. Пристрасть прекрасна тим, що вона «заразна». Це найбажаніший у світі «патоген».

11. Вона ведена

Я розумію, що дехто з чоловіків спеціально шукають собі дружину, яка б сиділа вдома. Я також розумію, що є безліч жінок, які мріють про те саме. Цей тип жінок не для мене, але найчастіше люди шукають саме його. Проте ви, як і раніше, хочете ведену жінку. Якщо вона хоче залишатися вдома, готувати, прибирати і піклуватися про дітей, переконайтеся, що вона саме той тип жінки, який максимально вдало реалізує себе в домашньому господарстві.

12. Вона означає для вас все

Іноді ми шалено кохаємо людину і не можемо пояснити чому. По-чесному, – вам і не потрібна причина. Якщо ви кохаєте її і не можете собі уявити життя без неї, – не дозволяйте собі її відпускати. Якщо вона означає для вас так багато, ви повинні це розуміти. Найчастіше люди не розуміють, що інша людина означає для них, допоки не втратять її. Ми завжди думаємо, що ще буде другий шанс, що, можливо, одного разу ми зійдемося знову.

Можливо. Але також справедливо і зворотне. Ви можете втратити її назавжди. Ви можете потім шкодувати довгі роки, що втратили найважливіше у вашому житті. Не ризикуйте.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...