facebook

Історія моєї подруги в якої чоловік не пройшов випробування декретом

Історія моєї подруги в якої чоловік не пройшов випробування декретом

Є у мене подруга ще з дитинства, звати її Марічка. Вона довго не могла знайти собі хлопця для серйозних стосунків та вирішила, що в цій ситуації їй допоможе тільки сайт знайомств. Познайомилась вона з хлопцем, почались у них стосунки. Через пів року почали жити разом в орендованій квартирі. За квартиру платила вона сама. Та й все інше теж: комунальні послуги, харчування, побутові витрати – це все було на ній. А він був в постійному пошуку роботи.

Роботу він ніяк не міг знайти. Ця занадто далеко, тут замало платять, ця дуже важка, а тут графік поганий. Марічка завагітніла та дуже цьому раділа. Минулі її стосунки закінчились саме через те, що не виходило завагітніти. Їй вже за 30, тому вагітність для неї була справа дуже довгоочікуваною.

Реакція її цивільного чоловіка була досить нормальною. Він казав, що всі труднощі з роботою скоро минуть та все буде добре. Але, час минав, а позитивних змін не було. Вагітна подруга і далі тягнула всі витрати сама. Для мене найдивнішим було те, що вона завжди його оправдовувала та захищала. Ніби всі його завжди обманюють, недооцінюють та те, що він сидить без роботи провина всіх, тільки не його.

Марічка працювала аж до пологів. Коли народився малюк грошей не хватало та вони вирішили переїхати до її батьків, щоб не витрачати гроші на оренду квартири. Його батьки жили в селі, Марічка не хотіла туди переїжджати. Коли народилась дитина Марічка була вся в дитячих турботах, а чоловік десь цілими днями пропадав. Сусіди говорили, що він пропадає у різних пивних, але правда це чи чутки Марічка не знала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Закінчилось все розлученням та сварками. А на що вона надіялась? Невже це не було очевидним? Що ви думаєте про таких чоловіків? Може людина змінитися з появою дитини?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...