facebook

Гроші від підняття тарифів на газ підуть на елітні авто для “Укртрансгазу”

“Укртрансгаз” оновить свій автопарк “Мерседесами” за 78 мільйонів.

59_main

Філія “Укртрансгазу” – “Укргазенергосервіс” – 15 вересня оголосила тендер на закупівлю 83 елітних нових легкових автомобілів на очікувану суму 77,51 млн гривень.

Про це, посилаючись на систему ProZorro, повідомляють “Наші гроші”, зазначаючи, що торги відбудуться в листопаді, а очікувана ціна одного авто становить 934 тис. гривень.

При цьому наголошується: попри те, що у технічному завданні вказівок на виробника немає, виходячи з ряду інших характеристик бажаних компанією авто, можна зробити висновок, що частину замовлення становитимуть представницькі “Мерседеси”.

Водночас підкреслюється: за виділені “Укртрансгазом” на закупівлю 83 автомобілів гроші, можна купити 260 Ford Fiesta для перевезення медичних працівників столиці, які б забезпечили ефективну роботу пунктів невідкладної допомоги, протитуберкульозних, онкологічних, психоневрологічних та всіх дитячих закладів охорони здоров’я Харкова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Кривого Рогу, Миколаїва та Маріуполя, у яких сумарно проживає 6,5 млн осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, в бюджет-2017 закладено вартість газу на третину вище за нинішню – 9 грн за куб. м.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...