facebook

В Італії відкриваються магазини і відновлюють роботу офіси

Країна перейшла в Фазу 2 – поступовий вихід з карантину.

Попри те, що в Італії посилили карантинні заходи на Великдень, в цілому країна поступово починає виходити з ізоляції. Настав час Фази 2 – в країні відкриваються магазини і починають роботу офіси, пише italia-ru.com.

Три нових типи підприємств були додані в список магазинів, які вже було вирішено відкрити раніше: книжкові магазини, магазини канцелярських товарів і магазини одягу для немовлят і дітей.

Але уряд також вирішив розширити список дозволених типів виробничої діяльності, включивши підприємства, що працюють в наступних секторах: лісове господарство, комп’ютерне виробництво, догляд за ландшафтом, гідравлічні роботи, оптовий продаж паперу та картону.

Компаніям, які поки не можуть працювати, дозволено відвантаження товарів на складі, доступ до приміщень компанії співробітникам або третім особам, яким доручено здійснювати нагляд і технічне обслуговування, управління платежами, а також прибирання та дезінфекція приміщень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співробітники магазинів і компаній, що відкриваються, повинні дотримуватись наступних правил: дотримання безпечної дистанції; прибирання приміщень двічі на день; природна вентиляція і повітрообмін; наявність і доступність продуктів для дезінфекції рук і клавіатур, сенсорних екранів, систем для прийомів платежів; використання масок в закритих приміщеннях; використання одноразових рукавичок при продажі продуктів харчування і напоїв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...