facebook

“Друзі, пошuрте це! Це беззаконня хтось просто «кришує»”: українець розповів про “пекло” на кордоні з Польщею(фото)

Житель Львівської області Богдан Шарко розказав, як він 24 квітня перетинав польсько-український кордон.

Про це він написав у соціальних мережах.

Чоловік розказав, що він переходив пункт пропуску “Краківець”. За його словами, з польської сторони їх чекали автобуси на українській реєстрації. Проте вони виявились платними – заробітчанину довелось заплатити 50 злотих за 300 метрів дороги. При цьому автобус стояв дві години, поки він не назбирав повний салон пасажирів. За його словами, такі автобуси заробляють по 25 тис. грн за один рейс.

Далі, українця висадили і там людям безкоштовно зробили швидкі тести на коронавірус.

“Коли приїхали на Українську сторону, запитав у прикордонників: чому з людей збирають гроші? На що відповіли: ми не маємо відношення до перевізника, ви самі сідали у автобус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На запитання до лікарів: чи нормально це, що у автобусі було 80 чоловік і зараз всі стоять у черзі до лікарів не дотримуючись дистанції, всі просто були у великій “купі”, вони просто розвели плечима

Далі на заправці були люди, перевізники, близько 80-100 чоловік, які пропонували свої послуги і були всі дуже близько один біля одного, без масок, і як один з них мені розповів, є люди які “кришують” хто і коли може завезти клієнта.

Я запитав у поліції: Чому ж ви не штрафуєте нікого і дозволяєте таке скупчення людей? Вони сказали: ідіть своєю дорогою, воно вам треба?”, – переконує Богдан Шарко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...