facebook

Українці по норах, а циганам закони не писані: політолог заступився за Марцінківа

“Аваков відкрив кримінальне провадження проти мого побратима, мера Івано-Франківська, Руслана Марцінківа. А й справді, як так можна непоштиво мовити про ром? Особисто ніколи, нікому, навіть, якщо це мої побратими та посестри, не дозволяв і не дозволю так говорити про ром, а також про віскі, джин, вина та коньяки.Про водку говоріть скільки хочете!”

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав політолог, народний депутат 7 скликання від ВО “Свобода” Андрій Міщенко у відповідь на заяву міністра МВС Арсена Авакова про відкриття справи проти мера Івана-Франківська Руслана Марцінківа за намагання навести лад з циг@нами на вокзалі.

Андрій Міщенко розповів, що кілька разів подивився відео з засідання міського штабу Івано-Франківська по боротьбі з коронавірусом.

“До речі центральна українська влада усунулась повністю, все у місті робить наша команда. На нараді в міського голови почув, що поліція перед тим зверталась до міської влади з проханням допомогти транспортом для виконання нею своїх обов’язків покладених КМУ, а саме в частині дотримання карантинних заходів. Транспорт був необхідний для перевезення циг@н, з закарпатською пропискою, у місце їхнього проживання.

Міська влада на зустріч правоохоронцям пішла, транспорт надала, а результату немає. Ось міський голова, яко добрий ґазда, і спитав. Де результат, панове? І я задаю таке ж питання. Де? Українці сидять по норах, дотримуються законів, а цигани поза законом і для них ”вони не писані”?”, – зазначив політолог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Поліція вийшла з ініціативою та проханням, її забаганки задовільнили, а ”віз і далі там”?, – продовжив Андрій Міщенко, – Так на кого потрібно відкривати провадження? Мер що, зустрічався таємно з якимись братками і дає їм розпорядження вивезти циган з міста? Ні. Він публічно заслуховує звіт поліції про виконання робіт, нею ж зініційованих і про цільове використання нею транспорту, наданого містом”.

“Однак добре, що ми нарешті почули пана Авакова, я вже й скучив за його коментарями на всі теми, котрі його не стосуються, а от коли три тижні горить ліс навколо Києва, а він ні пари з вуст, хоча це його безпосередні функціональні обов’язки, то стає якось невдобно за ”залізну руку” сучасності.

Кримінальних справ по цьому ”карантину” і не тільки, відкривати треба гору, і садити є кого і за що. Мабуть останнє місце на мапі в пошуку злочинів, є міста, очолювані свободівцями, де зроблені доплати медикам в розмірі 10 тис, бюджет міст працює на громаду, а міська влада відмовилась від з/п заради здоров’я українців.
Може хоч там затримається Україна, поки в инших місцях українці з’ясовують стосунки навколо старих та нових сортів…

Ром, ром, а про нього я й забув. Тра купити. До 11 травня ще далеко. Будьмо”, – додав свободівець Андрій Міщенко.

Зазначимо, що міський голова Івано-Франківська, свободівець Руслан Марцінків зазначив, група з близько 20 циг@н, яка проживала в привокзальному парку, використовувала дітей для шахрайства, жебракувала в громадських місцях і повністю ігнорувала вимоги карантину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...