facebook

У Франківську УГКЦ доставляє безкоштовні обіди нужденним, які найбільше потерпають від карантину

Під час викликаного пандемією Covid-19 карантину потребуючі можуть звертатися до спеціально створеного в Івано-Франківську центру приготування й роздачі повноцінних обідів

Проєкт запрацював в межах діяльності Архієпархіального антикризового координаційного центру. Його мета – забезпечити потребуючих безкоштовними обідами й допомогти пережити важкі часи, розповідає Еспресо.TV з посиланням на Курс.

Напередодні запуску волонтери УГКЦ збирали заявки від потребуючих. За словами працівників “гарячої лінії”, найчастіше телефонують одинокі матері з неповнолітніми дітьми, особи з обмеженими можливостями та люди похилого віку.

“Ми щодня будемо змінювати меню, щоби в наступний день було щось новеньке. Для прикладу, сьогодні обід складався із борщу, картопляного пюре, відбивноі та салату”, – розповідають відповідальні за приготування їжі волонтери.

Для того, щоб замовити такий обід, потрібно зателефонувати на гарячу лінію за номером (098) 099 23 40 та заповнити невелику анкету. Обід можна забрати по вул. Чорновола, 7 в готелі “Станіславів” або ж при потребі його безкоштовно доставлять волонтери за вказаною адресою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...