facebook

Молода українка загинула страшною смертю у Польщі. Її дитину знайшли мертвою у криниці

Наша землячка приїхала до Польщі на сезонні роботи, але померла після прихованих пологів. Перед цим жінка могла вбити новонароджену дитину.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на gostynin24.pl, трагедія сталася в селі Чижев Гостинінського повіту (Мазовецьке воєводство).

Місцеві жителі поскаржилися на дивний запах води з криниці. Як потім виявилося, на дні знаходився труп новонародженої дитини в стані розкладу.

Наразі слідство проводить Окружна прокуратура в Плоцьку. Деталей того, що сталося поки не розголошують. Розтин тіла має відбутися сьогодні, 7 травня, можливо, він дасть відповіді на низку питань слідчих.

Однак правоохоронні органи схиляються до версії, що дитину народила 25-річна громадянка України, яка до того приїхала до Польщі на сезонні роботи. За півтори тижні до цього жінка померла на території фермерського господарства. Лікарі встановили, що причиною її смерті стала значна втрата крові навколо статевих шляхів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За попередньою інформацією, українка працювала на сезонних роботах разом з матір’ю. Вони навіть проживали в одній кімнаті, однак матір начебто не знала про вагітність доньки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...