facebook

“Останні хвилини життя”: дівчина, яка загинула у ДТП, знімала відео в Instagram

Дівчина, яка загинула в ДТП на Рівненщині 8 травня, знімала останні хвилини на відео в Instagram

Деталі події стали відомі з коментарів під повідомленням про ДТП на сайті ДСНС.

“В останні хвилини життя вона вела пряму трянсляцію”, “її звати було Алла, так?”, – пишуть в коментарях.

Журналісти знайшли сторінку загиблої в соцмережі та подивились Instagram-stories, яке було відзняте близько 16.00. На відео дівчина мовчки дивилась в камеру. У ДСНС повідомили, що повідомлення про ДТП на спецлінію “102” надійшло о 16.16. Отже, відео дівчина відзняла буквально перед аварією.

У поліції кажуть, що ДТП сталося через те, що дівчина обганяла автівки попереду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Поліцейські на місці події встановили, що 24-річна жителька селища Володимирець, керуючи автомобілем “Mazda 3”, під час виконання маневру обгону допустила зіткнення з зустрічним автомобілем “Hyundai Tucson” під керуванням 60-річного жителя міста Бориспіль. Від удару легковик відкинуло в кювет”, – коментують у поліції.

На думку поліції, загибла на Мазді відзняла селфі-відео і пішла на обгін. При цьому вона, вочевидь, не розрахувала дистанції і на чужій смузі зіткнулася лоб в лоб із позашляховиком.

Проте у поліції додають: “Усе може бути, безперечно, але справа в тому, що це чорний позашляховик “Hyundai Tucson” знаходиться на смузі, якою рухалася дівчина. Тобто, не виключено, що це саме 60-річний чоловік із Броварів неправильно розрахував свій маневр, пішов на обгін, вискочив на зустрічну смугу, де й зіткнувся з Маздою загиблої”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...