facebook

На Донбасі за добу один загиблий і двоє поранених

Сепаратисти дев’ять разів порушували режим припинення вогню. Українські військові дали відсіч, поранивши трьох супротивників.

За минулу добу сепаратисти на Донбасі дев’ять разів порушили режим припинення вогню, загинув один український військовослужбовець, ще двоє поранені. Про це в четвер, 14 травня, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

“Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Ще один український захисник отримав поранення, несумісні з життям”, – йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Гнутового, Талаківки і Широкиного противник обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По околицях Старогнатівки російські найманці двічі задіяли гранатомети різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог поблизу Кримського двічі відкривав вогонь із заборонених мінськими угодами мінометів 120-го калібру, в цілому випустивши 20 мін, а також автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. По околицях Оріхового противник застосував 120 мм міномет, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поблизу Катеринівки сепаратисти застосували 82 мм міномети, автоматичні станкові гранатомети і стрілецьку зброю.

За даними української розвідки, 13 травня військовослужбовці ЗСУ поранили трьох супротивників.

Зазначається, що з початку поточної доби ворог п’ять разів порушив режим припинення вогню. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід біля Авдіївки противник двічі вів вогонь – з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Недалеко від н.п. Верхньоторецьке найманці задіяли міномети 82-го калібру і гранатомети різних систем.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ біля Зайцевого і Хутора Вільного ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Випадків захворювання на коронавірус серед особового складу ООС не зафіксовано.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...